FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Borges esgarrapa un punt en el temps afegit

Un penal transformat per Marc Álvarez evita la derrota dels lleidatans

Eloi Gras intenta arribar a una pilota amb un defensa de l’Igualada.

Eloi Gras intenta arribar a una pilota amb un defensa de l’Igualada. - JORDI REÑÉ

El Borges va salvar un punt ahir davant l’Igualada (1-1) gràcies a un penal transformat per Marc Álvarez en el temps afegit d’un duel que se li va complicar a l’equip lleidatà amb el gol de Marín. Els de les Garrigues segueixen sense conèixer el triomf en Lliga, però van evitar la que hauria estat la segona derrota com a locals.

La primera meitat del partit va ser molt travada, amb poques ocasions i amb massa respecte a encaixar el primer gol. L’Igualada ho va intentar durant els últims compassos, però es va trobar amb una bona defensa del Borges. Tanmateix, els lleidatans es van veure obligats a remar a contracorrent tot just començar la segona part, ja que els visitants van aconseguir el 0-1. Marín va rematar de cap una bona centrada de Mendoza per avançar l’Igualada. El Borges no va tardar a introduir alternatives sobre la gespa, amb un quàdruple canvi, però no trobava la manera de superar la defensa visitant. Els minuts passaven a favor d’un rival que tampoc no estava disposat a arriscar per augmentar la seua renda. Una vegada complert el temps reglamentari, el Borges es va llançar a l’atac i quan passaven 6 minuts el col·legiat va assenyalar una mà d’un defensor de l’Igualada dins de l’àrea. Marc Álvarez va ser l’encarregat de definir el resultat del partit, anotant l’1-1 que va salvar un punt per a un Borges que necessita continuar sumant.

L’Artesa de Segre va patir la seua segona derrota de la temporada després de perdre de forma contundent (3-0) davant el Joanenc. Els del Bages van estar molt encertats, especialment durant la primera meitat, i van assolir el descans amb un 2-0 al marcador. Malgrat els canvis, l’Artesa no va aconseguir canviar-li el signe a un partit per oblidar.