Derrota frustrant

El Lleida Handbol perd amb l'Errotabarri malgrat la gran primera part

Les basques, que arribaven invictes, van remuntar el partit després del descans

Henar Martínez ahir llançant la pilota davant de l’oposició rival.

Henar Martínez ahir llançant la pilota davant de l’oposició rival. - SANTI IGLESIAS

El Lleida Handbol va perdre ahir contra l’Errotabarri per 27-29, malgrat una molt bona primera meitat, que va acabar amb un parcial de cinc gols a favor per a les locals. Tanmateix, van acabar cedint després del descans davant d’un conjunt basc que va arribar invicte al duel i que va remuntar el xoc gràcies a la seua experiència en els moments decisius del tram final. El partit va començar amb un Lleida Handbol molt concentrat i amb una gran intensitat. Les lleidatanes van demostrar la gran competitivitat en una primera meitat en la qual van ser clarament superiors a les rivals, realitzant un joc molt complet, tant en atac com, sobretot, en defensa. Això li va valer a l’equip d’Iban Raigal per arribar al descans amb una còmoda diferència de 5 gols a favor (18-13).

A la segona meitat, en canvi, el rumb de l’enfrontament va virar cap a les visitants. Un Errotabarri amb més maduresa va saber aprofitar els dubtes d’unes lleidatanes més inexpertes, per anar remuntant el partit a poc a poc, fins a arribar a empatar en l’equador del període (21-21). Després d’uns instants finals apassionants, les basques van superar les lleidatanes, que no van aconseguir aguantar el resultat a favor i van acabar amb una dura derrota, fruit d’una mala segona part (27-29).L’entrenador del Lleida Handbol, Iban Raigal, es va mostrar visiblement afectat després de la resolució de l’encontre. “En la primera meitat hem estat molt solvents, però hem d’analitzar què ha passat en la segona”, va explicar. A més a més, va reconèixer que “el creixement passarà per entrenar. Hem de madurar i aguantar el ritme del partit”.