El Cervera suma contra el Balaguer el primer punt

Angerri i Surroca tracten de robar la possessió a un rival que està a punt de controlar l’esfèric. - JOAN BOVÉ

El Cervera va sumar ahir el primer punt davant del Balaguer, que entrepussa malgrat la victòria en l’anterior jornada. El partit va començar amb un Balaguer bastant superior, que es va avançar en els minuts inicials gràcies al gol de Clivillé. Després, els locals van seguir dominant però no van aconseguir ampliar l’avantatge en el marcador. Abans d’arribar al descans, Adrià va empatar el matx, cosa que va obligar els locals a apretar a la segona part. La gran defensa del Cervera i les parades de Planell van mantenir l’empat, que permet al quadre de la Segarra sumar el seu primer punt aquesta temporada (1-1).