No passen de l'empat

Al Tàrrega se li resisteix la primera victòria a casa de la temporada

S'avança amb un gol de Chafai, però un error defensiu permet igualar al Pirinaica

Edgar Blanco, del Tàrrega, refusa amb el cap la pilota.

Edgar Blanco, del Tàrrega, refusa amb el cap la pilota. - LAIA PEDRÓS

El Tàrrega va sumar un punt a l’empatar (1-1) davant del Pirinaica. Malgrat jugar períodes de bon futbol, sobretot a la primera part, als de Fran Ríos se li segueix resistint la primera victòria de la temporada com a locals. El Tàrrega va tenir la primera ocasió per marcar en el minut 16, però no va ser fins al 41 quan una jugada de Samba, que va arribar fins a la línia de fons i des d’allà va enviar a Chafai que, a prop del primer pal, va batre a Del Rio per arribar al descans al davant en el marcador (1-0). Ja a la segona meitat, una desafortunada jugada del Tàrrega va permetre a Bellido empatar en el minut 5 a l’empènyer a la xarxa l’1-1. L’empat va deixar tocat un jove Tàrrega que va passar per dificultats davant de la pressió manresana. Ilyass va tenir una altra gran ocasió en el 65, però aquesta vegada la pilota se’n va anar desviada. Fins al final els visitants van dominar lleugerament encara que el marcador ja no es va moure. Al finalitzar el matx, Fran Ríos, entrenador del Tàrrega, va declarar: “Estic content amb el punt aconseguit, perquè anem curts de plantilla i no hem merescut la victòria.”

L’Alguaire va perdre amb el Martinenc en el primer desplaçament aquesta temporada. Els lleidatans van realitzar un gran treball col·lectiu, però els locals es van imposar gràcies a un inici devastador, en què es van avançar en dos ocasions abans de la mitja hora. En un final trepidant, ambdós equips haurien pogut marcar, però no hi va haver més gols. Els locals segueixen colíders amb el San Mauro.