El Balàfia guanya remuntant en cinc minuts

Un jugador del Palau intenta controlar la bimba davant la pressió d’un rival.

Un jugador del Palau intenta controlar la bimba davant la pressió d’un rival. - SANTI IGLESIAS

El Balàfia es va emportar els tres punts davant del Palau d’Anglesola en un partit igualat que va començar amb un gol en els primers minuts d’Amorós, que va avançar al Palau. En la següent jugada, Pedrós es va marcar un autogol i va tornar l’empat al marcador. Tres minuts després, al cap d’una bona jugada per banda, el Balàfia es va avançar gràcies al gol de Pla (2-1, 15’). Abans del descans, el Palau va empatar el partit però el seu gol va ser anul·lat per fora de joc.

A la segona part, el Balàfia va dominar i va anotar el tercer des del punt de penal, sentenciant el duel i aconseguint finalment els tres punts.

L’Agramunt entrepussa per primera vegada

L’Agramunt no va guanyar per primer cop aquesta temporada. Després de l’empat amb el Soses, l’Agramunt colidera el grup juntament amb el Guissona, els dos amb 19 punts. El Balaguer continua sense reaccionar tot i el canvi d’entrenador i no passa de l’empat sense gols amb l’Oliana, que sols havia aconseguit 3 punts fins al moment.