Dur correctiu per l'AEM contra el Barça B (3-0)

Les lleidatanes s'han vist superades per la qualitat del filial blaugrana, vigent campió de la competició

Un instant del partitPau Pascual

L'AEM ha caigut derrotat aquest matí contra el vigent campió de categoria, el Barça B, que ha mostrat una gran superioritat amb el seu joc de posessió, sobretot a la primera part. El filial blaugrana ha sentenciat el partit amb dos gols just abans i després del descans que han fet molt mal a les lleidatanes.

El partit ha començat amb un Barça B amb el control absolut de la pilota i amb l'AEM buscant ocasions al contraatac que no han acabat d'arribar. Les jugadores blaugranes destacaven amb la seva qualitat, però no han aconseguit avançar-se fins just l'última jugada de la primera meitat, quan en una jugada aïllada Vicky López s'ha emportat un rebot i Ari Arias ha marcat el primer gol del partit amb una vaselina (1-0). Núria Ferrer ha tingut l'oportunitat de treure la pilota sota pals, però no ha estat encertada. A més a més, les jugadores de l'AEM han reclamat un fora de joc que l'àrbitra no ha senyalat.

La segona meitat no ha pogut començar pitjor per a les lleidatanes. Onyeka, en la primera ocasió blaugrana de la segona meitat, ha marcat el segon gol amb una arribada per la dreta (2-0). Només deu minuts les tard, al 12 de la segona part, el Barça B ha sentenciat amb un gol de Martina Gonzalez, que ha entrat després del descans (3-0).

L'AEM ha provat de marcar el gol de l'honor a través d'algun dels 6 serveis de cantonada dels que han gaudit, però no ha acabat d'estar encertat de cara a porteria. Amb la derrota, l'AEM porta tres partits seguits perdent. Les lleidatanes intentaran canviar aquesta mala dinàmica diumenge que ve (12.00) a casa davant del Dux Logroño.