La reacció final del Tàrrega evita la derrota

Els de l'Urgell perdien 1-3 al minut 80

Un jugador del Tàrrega prova d’eludir l’entrada d’un rival.

Un jugador del Tàrrega prova d’eludir l’entrada d’un rival. - XAVIER SANTESMASSES

El Tàrrega va salvar un punt davant del Joanenc (3-3), i va protagonitzar un espectacular final de partit per empatar un xoc que semblava perdut, una cosa impensable després de la bona primera part dels blaugranes.

El Tàrrega va exhibir un bon nivell de joc en l’inici del partit. Malgrat el gol encaixat en el minut 5, obra de Boubacar (0-1), els de Fran Ríos van dominar clarament fins a aconseguir el gol de l’empat (1-1), marcat per Yeray el 19, en una bona combinació local. Abans, el Tàrrega va tenir fins a quatre bones ocasions per marcar, finalment sense conseqüències per al marcador. Per la seua part, els visitants haurien pogut marcar en un tret de García al 43, que Oliver va refusar en una gran actuació. Després del descans i amb l’empat en el marcador (1-1), el Joanenc va prendre la iniciativa en el joc i en el minut 64, García va marcar l’1-2. Només quatre minuts després Bravo va fer l’1-3, que va semblar sentenciar el partit. Tanmateix, la reacció dels blaugranes no es va fer esperar i, primer un gol en pròpia porta de Fuentes, al 81, i després una espectacular rematada del central Lluc, incorporat a l’atac, que es va transformar en el 3-3, van permetre salvar un punt als locals.Al finalitzar el partit, Fran Ríos, entrenador del Tàrrega, va declarar que: “Se’ns ha posat molt dificil amb l’1-3 i estic content per haver pogut empatar.” Sobre el treball del seu equip, va dir: “Ens falten coses i tenim dificultats per treballar en les millors condicions.” Va finalitzar afegint: “Els jugadors ho han donat tot al final per evitar la derrota.”