FUTBOL

El Mollerussa cau golejat a Girona

Els de Jordi Cortés segueixen en posicions de descens

Una imatge del partit.Alba Rivera

El Mollerussa ha sortit golejat de Girona (5-0), davant d'un filial que ha acabat amb 5 gols al marcador i amb un 'hat-trick' de Wadi. Jordi Cortés ha intentat revertir la situació a la segona part amb cinc canvis, però no ha trobat la solució. Actualment, els del Pla d'Urgell segueixen en posicions de descens, a l'espera del que facin els seus rivals avui.

Els lleidatans han començat amb molt mal peu al partit, amb dos gols consecutius en dos minuts, quan només s'havien jugat vuit minuts de partit. El primer, d'Iker Almena (1-0), i el segon, en pròpia porteria (2-0).

A l'equador de la primera meitat, Jordi Ars ha tingut l'ocasió més clara del Mollerussa, amb un xut que ha rematat a l'àrea petita, però que ha sortit per sobre del travesser.

Just abans del descans, el Mollerussa rebia el tercer gol, aquest cop de Wadi (3-0). Un gol que ha sigut un cop moral, ja que ha arribat just quan els del Pla d'Urgell estaven jugant uns dels seus millors minuts en el partit.

A la segona meitat Jordi Cortés ha fet els cinc canvis de cop per intentar revertir la situació immediatament.

Tot i això, el Girona B ha marcat el quart gol just al minut 15 de la segona meitat, en una jugada de contraatac que Iker Almena ha finalitzat a porteria (4-0). I només un parell de minuts més endavant, Wadi ha marcat el seu tercer gol particular per acabar de golejar al Mollerussa (5-0).