L'Artesa encadena la quarta derrota

Ahir només va aguantar la primera mitja hora de joc

Un jugador de l’Artesa pugna amb un rival per una pilota aèria.

Un jugador de l’Artesa pugna amb un rival per una pilota aèria. - JOAN BOVÉ

L’Artesa de Segre, que segueix immers en la mala dinàmica, va caure derrotat davant del Pirinaica (0-2) i ja són quatre les jornades en què els de Nil Baró no puntuen. El conjunt local només va aguantar la pressió dels manresans la primera mitja hora, en la qual va tenir dos bones ocasions per avançar-se en el lluminós. La primera, molt clara d’Adrià Roqué, i la segona de Miquel Sirera, però cap de les dos no va obtenir el premi del gol. A partir d’aquí, el Pirinaica va dominar el partit, amb una pressió alta que va fer que els locals perdessin contínuament el control de la pilota. Els visitants, amb un futbol directe i vertical, van aconseguir trencar l’empat inicial en el minut 41 amb un tret creuat de Felipe (0-1).

En el primer minut de la segona part, el mateix Felipe va ampliar l’avantatge del Pirinaica a l’aprofitar una passada des de l’esquerra al segon pal que va rematar per batre Mansilla. El 0-2 va sentenciar el partit malgrat els infructuosos esforços de l’Artesa de Segre per trencar la línia defensiva dels visitants, que van acabar l’encontre controlant el joc i el resultat per al final emportar-se els tres punts.