Derrota del Robles Força Lleida amb el cap ben alt

El Robles Força Lleida cau a la imbatuda pista del Castelló malgrat dominar alguns trams

El bon nivell ofensiu local va privar del triomf les lleidatanes

Abril Rexach, amb la pilota en una imatge d’arxiu.

Abril Rexach, amb la pilota en una imatge d’arxiu. - JAVI ENJUANES

VÍCTOR PARACUELLOS

El Robles Força Lleida va caure ahir a la imbatuda pista de l’NBF Castelló (67-63), en un partit que va estar a prop d’emportar-se, però en el qual l’encert de les locals va ser decisiu.

L’equip del Segrià va sortir al matx molt millor que els locals i va anotar dos triples en el primer minut donant peu a un primer quart en el qual les lleidatanes van ser molt superiors (16-24). En el segon parcial, el Robles va sortir també amb molt bon nivell, però una fallada electrònica a la taula va provocar que el partit es parés durant uns minuts, una cosa que va descol·locar les lleidatanes i va propiciar la reacció local abans del descans (40-36). A la segona part, l’equip local va començar a mostrar el seu estil de joc, cada cop més directe i brusc, i la renda per arrancar l’últim quart era de 7 punts (58-51). El Robles va lluitar fins al final, però no va emportar-se el triomf de Castelló (67-63).