Hi havia dos circuits, un de 42 quilòmetres i un altre de 22

Els corredors, en els moments previs a la sortida de la prova.

Els corredors, en els moments previs a la sortida de la prova. - ITER 5

REDACCIÓN

Prop de 200 ciclistes es van citar ahir a Almatret per participar en la 15 edició de la Xallenge David Duaigües. La prova, que no té caràcter competitiu, constava de dos circuits, un de 42 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell i un altre de 22 quilòmetres i 450 metres de desnivell.

Malgrat que els resultats no computaven, el primer a arribar a la meta a la prova dels 42 quilòmetres va ser Raúl Vallés (Mozzteam Mesbike) amb un temps de 2 hores i un segon, seguit de Jordi Rodero (Bike Ghost Riders Club Ciclista) amb un crono de 2 hores, un minut i 53 segons, i de Jordi Bertomeu (Drago Bikes), que va fer un registre de 2 hores, 3 minuts i 25 segons. En dones, la primera classificada va ser Lidia Castro (Biking Point) amb un temps de 2 hores, 40 minuts i 10 segons.Pel que fa a la prova de 22 quilòmetres, el primer a arribar a meta va ser José Luis Godia (CC Fraga) que va parar el crono en 1 hora, 2 minuts i 16 segons, seguit de Josep Muntané (Penya Ciclista Priorat) amb un temps d’1 hora, 4 minuts i 53 segons, i de Gerard Folguera (Club Alpí Bell-lloc) amb un registre d’1 hora, 8 minuts i 18 segons. En la categoria femenina va entrar primera Núria Morreres (Aspardenya Alcarràs), que va marcar un temps d’1 hora i 27 minuts.