El Reial Madrid dona un cop a la taula per la Lliga

Vinícius va tornar a provocar el públic amb els seus gestos.

Vinícius va tornar a provocar el públic amb els seus gestos. - EFE

El Reial Madrid va vèncer ahir l’Osasuna (2-4) i va fer un pas important cap al títol de lliga. Vinicius Jr va tornar a ser determinant, però de nou va veure una targeta, aquesta vegada per riure’s de la decisió de l’àrbitre, que li impedirà de jugar la pròxima jornada davant de l’Athletic Club. “En tots els partits em treuen targeta”, va protestar el brasiler a una càmera al final de la primera meitat.

El mateix Vinicius va obrir el marcador al minut 4 (0-1) i ho va celebrar amb dedicatòria a l’afició local. L’alegria va durar poc als visitants, ja que Budimir va empatar el partit al minut 7 (1-1). Tanmateix, el Madrid es va saber reposar amb el gol de Carvajal el 18 (1-2). Després del descans, Brahim va anotar l’1-3 i Vinicius va tornar a vèncer Herrera amb molta qualitat (1-4). Al final, Muñoz va retallar distàncies al minut 91 (2-4).