ATLETISME CADÍ CIRCUIT FER

La Volta a Peramola reuneix 446 participants

Vencen Núria Serra i Domènec Aguilar

Un dels participants en la prova d’aquest cap de setmana.

La setena edició de la Volta a Peramola, segona prova del Cadí Circuit Fer, va reunir el cap de setmana passat 446 atletes, xifra rècord en la història del circuit. La prova, una carrera circular organitzada pels veïns d’aquesta població membres de l’Associació Peramola et Crida, presentava tres recorreguts, de 25 quilòmetres i 1.600 metres de desnival, a més de sengles carreres de 10 i 5 quilòmetres.

En la carrera principal es va imposar Núria Serra, seguida d’Ona Sociats i Núria Florèncio, mentre que a la prova masculina la victòria va ser per a Domènec Aguilar, acompanyat al podi per Marc Gasa i Jordi Gallego. En els 10 km van vèncer Thaïs Pentinat i Lleïr Moreno, mentre que en la de 5 km van guanyar Maiana Vilana i Bernat Melsió.Coincidint amb la carrera dels 5 quilòmetres es va disputar també la primera prova del Circuit Fer Petit, reservada a joves de menys de 15 anys i en què es van imposar Ona Calvet i Mir Dies.Després de la prova de Peramola, Lidia Puyals i Jordi Gallego lideren la general del Circuit. La pròxima cita serà dissabte a la Marató de Boumort a Organyà.