El Mollerussa guanya a un rival directe per la salvació (1-0)

Partit intens contra el Girona B

El Mollerussa guanya a un rival directe per la salvació

El Mollerussa guanya a un rival directe per la salvacióAlba Rivera

El duel del Mollerussa contra el Girona B s'ha iniciat amb intensitat per ambdues bandes. La més clara, tot i això, ha estat pel conjunt del pla d'Urgell amb una pilota al pal després d'una volea espectacular de Nil Sauret al minut 15.

El Mollerussa ha continuat pressionant al filial del Girona B que ha controlat el partit amb la possessió, però el conjunt de Jordi Cortés ha continuat marcant el ritme amb les oportunitats de gol més perilloses. El partit ha marxat al descans amb el marcador a 0 i una sensació que el Mollerussa ha estat lleugerament superior.

La segona meitat ha començat amb un Girona B més connectat i un Mollerussa que no s'ha deixat atemorir. Els dos equips han tingut ocasions, però sense sort de cara a porteria gràcies també a les actuacions dels dos porters.

Unes mans dins de l'àrea del Girona han fet saltar a tota la grada del Mollerussa després que l'àrbitre hagi decidit que no era penal. Les targetes grogues han anat carregant l'equip de Jordi Cortés i seguidament han arribat alguns canvis amb l'entrada de Rusi i Lamin per buscar aire al minut 78.

I així ha estat, ja que dos minuts després, en la primera pilota que ha tocat Rusi, ell mateix ha estat qui ha superat al porter del Girona i ha fet pujar l'1 a 0 al marcador al minut 80. El Mollerussa s'ha fet fort en defensa fins al final i ha aconseguit guardar la porteria que protegia Adrián Buetas.

El Mollerussa s'enfrontarà aquest dimecres contra la Rapitenca per acabar el partit que tenen pendent i la setmana vinent, en la jornada 31, jugarà contra l'Escala el dissabte 27 d'abril a les 17 h al municipal de la població gironina.