El Gimenells suma un punt que es queda curt

Una acció del partit disputat entre el Gimenells i el Torrefarrera.

Una acció del partit disputat entre el Gimenells i el Torrefarrera. - JORDI ECHEVARRIA

El Gimenells va jugar un bon partit, però va perdonar moltes ocasions i va acabar empatant davant del Torrefarrera (1-1). Els locals van portar la iniciativa en el joc durant gran part del temps reglamentari. En el minut 6, Carlos va fer l’1-0 de falta directa. El Gimenells va voler fer el segon abans d’arribar al descans, però no va estar encertat de cara a porteria.

A la segona meitat, el guió del partit va ser molt semblant. Tanmateix, el Torrefarrera va saber aprofitar una falta lateral per situar l’1-1. Cristian va rematar de cap una pilota que va anar directa a l’escaire. Els visitants van donar per bo l’empat i van defensar el resultat fins al final del partit.