GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Elena Monsó, del Gimnàstic Lleida, bronze a la Copa

Gironella va acollir la tercera fase

Elena Monsó, del Club Gimnàstic Lleida, amb la medalla.

Elena Monsó, del Club Gimnàstic Lleida, va aconseguir la medalla de bronze en la classificació general de la tercera fase de la Copa Catalana, en les categories de base 1-5 i E4G escolar, que es va disputar el cap de setmana passat a Gironella (Barcelona). A banda de Monsó, el club lleidatà va comptar amb una nombrosa participació en aquesta competició. En B3P Carla Avilés va finalitzar en cinquena posició en barra. En B3M van participar Ares Puig-gròs, Patrícia Susana, Noa Cárdenas i Elna Muñoz, destacant una tercera posició en poltre. En la categoria B4P van competir Nicole Romero, Marta Bellmunt, Blau Cortés i Mariona Bosch. Aquesta última va ser quarta en barra. I a més per equips aquestes gimnastes en van aconseguir una meritòria quarta posició. En aquesta categoria també van participar Noa Sanmartín, Daniela Caballero i Noa Zabala. En B4M van participar Aiuna Ribó i Blau Puig-gròs, aconseguint aquesta última la cinquena plaça en poltre. Pel que fa a la categoria B5P, hi va participar Zoe Cornadó, que va millorar la dificultat dels seus exercicis. I en E4G va participar Laura Martí, que va fer una gran competició amb el seu nou exercici de terra.