SEGRE

ARTES DE CALLE TEMPORADA

Tombs Creatius, de gira por siete países de toda Europa

La compañía de Bellpuig, ahora en Alemania, Noruega y Portugal || En verano también en Croacia, Suiza, Reino Unido y Francia

Los juegos de madera del ‘Sr. Tonet’, en Bergen, en Noruega.

Los juegos de madera del ‘Sr. Tonet’, en Bergen, en Noruega.TOMBS CREATIUS

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

La compañía de artes de calle Tombs Creatius, de Bellpuig, comieza con fuerza la temporada estival con giras por 7 países de toda Europa hasta septiembre, formando parte de las programaciones de 11 festivales de artes de calle, teatro, música o marionetas. En este momento, dos equipos de la compañía participan en 4 festivales en Alemania (Kinderkultur de Duisburgo, Noruega (Festipillene de Bergen) y Portugal (Sementes de Almada) ls propsts L’estrany viatge del Senyor Tonet PUCK. ls primers grans girs de Tombs Creatius esta temporada, que a.

25 de jun l Festival Internacional del Nio de Sibenik, Crocia, colla castellera de , Xics del Xurrac, PUCK.La temporada ds cits ms Portugal entre el 9 el 16 de julio propsta Colors de Monstre la Mostra de Artes Performativas de Setúbal Festival Dos Canais de Aveiro. entre el 18 el 23 de julio, Xics del Xurrac El Viatge. El Viatge Colors de Monstre

Tombs Creatius ya supera el nivel de contratación internacional de antes de la pandemia

amb e o i i la seva troupe.

La primera va començar el 25 de maig una gira de 10 dies pels festivals Kinderkultur de Duisburg (Alemanya), el Festpillene i Bergen (FIB) de Bergen (Noruega) per acabar el 4 de juny al festival Sementes d’Almada (Portugal). Paral·lelament, la PUCK, la rulot convertida en cinema, i la seva nova instal·lació de jocs i el mural d’il·lustració han viatjat també a Alemanya i a Noruega, als festivals Kulturpur de Siegen-Wittgenstein i al Festpillene i Bergen (FIB) de Bergen entre el 27 de maig i el 4 de juny Aquestes han estat aqu j ese presenta plena de cites internacionals, superant fins i tot el nivell de contractació forània assolit abans de la pandèmia De fet, la companyia de Bellpuig continuarà el seu calendari de certàmens d’arts de carrer europeus el pròxim y suamb l’estada de 10 dies a n a à on Tombs Creatius portarà la seva fusta els i la Cinema Caravana amb la nova cartellera de curtmetratges d’animació «Nobody is normal». A més, la companyia oferirà al públic croat un taller de creació de jocs de fusta i material reciclat basats en les pròpies propostes de gires continuarà ue é l.

En aquesta ocasió, és la més veterana de la companyia, , la que participarà primer a (MAPS), el 9 de juliol, i després, entre el 12 i el 16 de juliol, el la localidadtat lusaportuguesa de ’ Tot seguit, l els la caravana-experieència seran presents a la programació d’activitats paral·leles del prestigiós esdeveniment musical Paleo Festival, a Nyon, Suïssa I per tancar el juliol, els arribaran fins al Regne Unit per participar al Milton Keynes Festival International entre el 28 i el 30 de juliol.

tracking