SEGRE

Joan Dausà, Els Amics de les Arts i Quimi Portet, caps de cartell del Talarn Music Experience

El Talarn Music Experience tindrà per primer cop quatre dies de durada, del 13 al 16 de juliol

alt
Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

El Talarn Music Experience tindrà per primer cop quatre dies de durada, del 13 al 16 de juliol. Joan Dausà s'uneix al cartell del festival, on l'acompanyaran Els Amics de les Arts, Ilegales, Quimi Portet, Caïm Riba, Xarim Aresté i els DJ Viktor Ollé i Dj Virginie. 

En total, l'espai natural musical Lo Quiosc de Talarn acollirà un total de vuit actuacions en la mateixa ubicació on s'han dut a terme els concerts les dues últimes edicions, un espai amb capacitat per a 900 persones, i que comptarà amb una zona village i una àmplia oferta per al públic visitant. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir al nou lloc web del festival, que s'estrena aquest dimecres.

Quatre dies d'autèntic luxe

Joan Dausà serà l'encarregat d'obrir el festival, amb la banda completa, el dijous 13 de juliol. El polifacètic artista de Sant Feliu de Llobregat està de gira per celebrar els seus 10 anys damunt dels escenaris, i un d'aquests concerts exclusius tindrà lloc al Talarn Music Experience. Jo Mai Mai, gira 10 anys, és una mirada amb nostàlgia d'aquesta dècada de trajectòria, però també es una mirada optimista i positiva a cantar tots els seus grans èxits.

L'endemà, el divendres 14 de juliol, serà el torn d'un dels caps de cartell del festival, Els Amics de les Arts, que actualment es troben ultimant el seu nou disc, Allà on volia, que va veure la llum el 10 de març. El grup torna després d'una temporada de silenci on han estat preparant les noves cançons i treballant amb projectes musicals diversos. Caïm Riba s'encarregarà d'obrir la nit, que tancarça el DJ Viktor Ollé.

El dissabte 15 de juliol serà el torn de l'altre gran cap de cartell, Ilegales, a qui acompanyarà el músic i poeta de Flix, Xarim Aresté. La mítica banda asturiana de rock portarà al Talarn Music Experience La lucha por la vida, el seu darrer disc, que coincideix amb el 40è aniversari d'un dels grups més emblemàtics del rock cantat en castellà. La DJ Virginie posarà les darreres notes musicals de la nit.

Finalment, qui tindrà l'honor de tancar l'edició del festival el diumenge 16 de juliol serà l'osonenc Quimi Portet, que durà a l'escenari Si plou, ho farem al Pavelló, el nou doble àlbum en directe que l'artista va publica ra finals del 2020. És el seu primer disc en directe i també el seu primer recopilatori de grans èxits.

Més de 80 concerts en sis anys

Al llarg dels darrers sis anys el Talarn Music Experience ha programat més de 80 concerts on han passat més de 10.000 persones. Aquestes xifres consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives del territori, resultat del compromís dels seuss organitzadors per l'aposta per la música en directe i de qualitat al Pallars, reivindicant alhora la descentralització de l'oferta de festivals i concerts del territori català. 

Programació TME 2023 | DIV 14.07.23

21:00 - CAÏM RIBA - Nou disc el 2023

L'any 2021, Caïm Riba va presentar "Llunes de Plutó" (RGB Suports, 2021), un disc alegre i ple de positivitat que ha estat concebut entre la gira Nararai i el confinament. Quan el va començar a compondre, s’encaminava a tenir un caràcter més intens i profund, però les necessitats del seu moment vital i la inesperada visita de la pandèmia global el van anar portant cap a un caràcter més fresc i despreocupat on es reforça el so més ric i electrònic que sempre l’ha acompanyat. "A la ciutat" n’és una bona mostra. Caïm Riba està treballant amb les noves cançons del seu proper treball discogràfic que veurà la llum l'any vienet. Els nous directes seran en format trio (guitarra, baix i bateria). Estigueu alerta perquè ben aviat podreu descobrir com sonen els nous temes!

22:30 - ELS AMICS DE LES ARTS - Nou disc el 2023

Per fi tornen Els Amics de les Arts en concert després d'una temporada en silenci on han estat preparant nou disc i treballant amb projectes musicals diversos. El retorn als escenaris d'un dels grups més estimats de Catalunya, únics per la seva connexió amb l'audiència i referents musicals d'un públic ampli i intergeneracional. Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han preparat un repertori de grans èxits de la banda pel seu concert. Una oportunitat única per escoltar en directe, a més, les cançons del seu nou disc, que preveuen publicar a principis del 2023. Els pocs privilegiats que ja l'han pogut assaborir diuen que es tracta d'un treball "molt Amics" que els seguidors faran seu ràpidament. Sense cap dubte un dels llançaments més esperats de l’any; un gran concert dels polifacètics i carismàtics. Els Amics de les Arts, que es troben en un gran moment de la seva carrera, en la qual estan posicionats com un dels grups més sòlids de la música en català i més estimats pel públic.

00:00 - VIKTOR OLLÉ - Dj Set

Nascut a Barcelona, les influències provinents del Rock, Soul, Funk, Electrònica i Brit Pop van anar modelant els seus gustos musicals sense etiquetar-se en cap d'ells. Conegut dins de l'escena alternativa pels seus 9 anys de dj resident a la Sala Apol·lo (2009-2018) dins de la proposta Crappy Tuesdays. Des de 2014 és Sound manager, programador i dj resident en Purobeachbcn dins de l'escena Deep House i l'Electrònica. Ha actuat en: Sala Apol·lo Primavera Sound 2019, Bime Live 2017, Vibes (Hong Kong), Lexington (London), Lido (Berlin), FHouse (Varsòvia), The Xarxa Lion (Marseille), Festival do Nord, Space Eivissa, Pikes (Eivissa), Pacha (Eivissa),Eivissa Rocks, Rock Nights Eivissa, Razzmatazz, L’Abarset 2012-2022 (And), Arenal Sound, Vuit i mig (Madrid), Sala REM (Múrcia), Marchica…

Programació TME 2023 | DIS 15.07.23

21:00 - XARIM ARESTÉ - "Ses Entranyes"

Xarim Aresté continua fidel als principis del rock, de fet, és una de les figures més consistents del gènere a Catalunya. Xarim dona temps a la vida, primordialment la sent, tot i que també la pensa, i “Ses entranyes” (RGB Suports, 2022) n'és el resultat. Un disc fràgil, humà, reposat, de sabor clàssic, cosit amb sentiment. Pel que fa al seu eclèctic disc, Aresté diu que no sent que encaixi en cap moviment i, així, opina que l'àlbum “Ses entranyes” és "massa jazz per ser pop, massa rock per ser jazz i massa pop per ser blues", la qual cosa fa extensiu al seu repertori, ja que considera que "no hi ha gaire diferència entre una cançó que vaig fer fa uns anys i la que vaig fer abans-d'ahir". “Ses entranyes” ja s'augura un dels millors discs de l'any.

22:30 - ILEGALES - Gira " La Lucha por la Vida"

El febrer de 2022 es va publicar “La lucha por la vida”, el darrer disc d'Ilegales coincidint amb el 40° Aniversari d'un dels grups més emblemàtics del rock cantat en castellà. La gira de presentació oferirà una posada en escena espectacular per a rememorar els clàssics més sonats del seu extens repertori, al costat de les noves cançons. Els temes clàssics, convertits gairebé en himnes per fans, reflecteixen la personalitat irresistible de Jorge Ilegal i la seva música, davant les quals ningú queda indiferent. El directe d'Ilegales és considerat, des que aparegués el grup en 1982, com un dels més espectaculars d'Espanya. Els músics encadenen amb energia i perfecció un repertori en què cada tema és memorable, la qual cosa ha fet que Il·legals siguin una de les bandes més taquilleres de la nostra escena; d'aquí ve que en molts dels seus concerts s'esgotin les entrades molts dies abans de cada actuació.

00:00 - VIRGINIE - Dj Set

DJ amb una gran flexibilitat en gèneres i un ampli coneixement sonor i tècnica privilegiada. La seva selecció musical ha captivat al públic dels festivals més importants: Cruïlla Fest, SoundEat, Brunch in the City, DGTL, Sónar i Primavera Sound 2019 on es va presentar amb un projecte “Shakti Alliance” al costat de la Dj sevillana T. Modet. A més de la seva activitat com a DJ és curadora dels programes de ràdio: Table For Two en Radi d59b (Belgrad) i VibeDelicious en Radi C/C (Barcelona) on obre portes als millors productors, djs i selectors musicals.

Programació TME 2023 | Dg 16.07.23

QUIMI PORTET - Si plou, ho farem al Pavelló World Tour

A mal viatge, mantes noves. I si plou -i Deu n’hi do el xàfec de malvestats que patim des fa ja uns quants anys-, ho farem al Pavelló. I precisament aquest -Si plou, ho farem al Pavelló (Live in Cincinnati)-, és el títol del nou doble àlbum en directe que Quimi Portet va publicar a finals de 2020: el primer disc en directe de la seva carrera i també el seu primer recopilatori de “grans èxits” (ambdos temes inèdits). Gravat en el transcurs de diversos concerts del World Tour 2018-2019 amb el power trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria), aquesta preciosa capsa il·lustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que més enllà dels milions de discos venuts amb Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila, no ha deixat de ser fidel al seu propi univers. Un univers on el rock’n’roll es transforma en vehicle de pensament, dinamo d’ironia i corretja de transmissió d’allò que Dylan va convertir en alta literatura. Un regal que ara pots tornar a gaudir en el seu hàbitat natural -l’escenari- i que testimonia la ingent aportació de Quimi Portet a la música.

INFORMACIÓ GENERAL

DIVENDRES 14 DE JULIOL 2023

  • Caïm Riba + ELS AMICS DE LES ARTS + Dj Set
  • 20:00 Portes | 21:00 Inici | 27 €+ despeses de gestió (2 euros)

  • DISSABTE 15 DE JULIOL 2023

    • Xarim Aresté+ ILEGALES +Dj Set
    • 20:00 Portes | 21:00 Inici | 29 € + despeses de gestió (2 euros)

  • DIUMENGE 16 DE JULIOL 2023

    • QUIMI PORTET 19:30
    • Portes | 20:30 Inici | 25 € + despeses de gestió (2 euros)

  • ABONAMENTS

    • Abonament Div+Dis: 49 € + despeses gestió
    • Abonament Div+Dis+Diu: 69 €+despeses de gestió
    • Aforament 900 / Tots els concert són de peu

    LO QUIOSC C- Km90, C-13, 25630 Talarn, Lleida | Horaris: 20.00 a 03.00

    Més info a www.talarnmusicexperience.com

    tracking