SEGRE

Els hospitals Arnau i Santa Maria de Lleida, el de Tremp i el de la Seu treballaran en xarxa

Salut constitueix una aliança estratègica amb la finalitat de millorar l'equitat territorial

Balcells ha explicat l'acord acompanyat pels delegats de Salut a Lleida i el Pirineu i pel delegat del Govern al Pirineu.Departament de Salut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha constituït avui una aliança estratègica entre els hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida, el  Comarcal del Pallars a Tremp i la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell per millorar l’equitat territorial i apropar l'atenció a tots els pacients.

L'acord estableix que treballaran plegats per incrementar la resolució en l’activitat assistencial i garantir la cartera de serveis del sistema sanitari d'utilització pública.  Això pot implicar la mobilitat de professionals entre els hospitals que formen part de la xarxa. Tanmateix, actualment ja hi ha serveis territorials amb professionals  que treballen en els hospitals de Lleida però també es desplacen als de Tremp i la Seu.

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha qualificat aquest acord de "vital pel territori" i ha afegit que l'objectiu és "assegurar la qualitat assistencial i la proximitat de l’atenció a la Catalunya sencera".

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking