SEGRE

Manifest d'un grup de professors de la ciutat de Lleida

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Els sotasignats som professors d’un institut de la ciutat de Lleida i volem expressar que secundarem la vaga convocada de forma unitària per tots els sindicats presents a la taula de negociació del sector públic de la conselleria d’Educació.

Volem deixar clar que per a nosaltres el principal motiu no és pas l’ampliació del calendari escolar, tal com pretén fer arribar a l’opinió pública la conselleria d’Educació. Aquesta tergiversació no la podem tolerar perquè no respon a la realitat.

Aleshores, quins són els motius? Els factors que ens mouen a fer aquest pas endavant serien l’evident degradació de les condicions de treball als centres educatius i el menysteniment que fa temps que practica la conselleria vers els representants dels seus treballadors en imposar el seu parer de forma prepotent en temes transcendentals com són, entre d’altres, el nou currículum educatiu, la dificultat en l’estabilització del col·lectiu dels interins, el decret de plantilles que permet força discrecionalitat en la confecció de les plantilles dels claustres, la recuperació de les condicions laborals anteriors a les retallades, etc.

Els sotasignats podríem continuar enunciant el llistat de greuges, però per això ja s’ha fet públic el Manifest Unitari dels convocants a la vaga. Sí que agrairíem que es fes arribar a l’opinió pública que, al contrari del que es pretén mostrar, no anem a la vaga per un motiu com el de l’ampliació del calendari laboral. Són altres les raons i de molta més entitat. 

Atentament, 

tracking