SEGRE
Un tren AVE.

Un tren AVE.Òscar Mirón

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Un cop s’ha acabat el confinament i estem tornant a la “nova normalitat”, alguns han aprofitat per canviar les regles del joc, i aquest és el cas de la Renfe. Durant l’estat d’alarma va reduir dràsticament els horaris del tren Avant, deixant-ne 2 al dia direcció Barcelona, cosa que es pot entendre atès que no hi podia haver mobilitat. Tot i així, ara que les coses han canviat, ha decidit mantenir només 2 trens al dia i, per tant, si vols anar a la capital has de pagar el doble per agafar l’AVE.

Si el problema fos únicament de diners, rai. A això s’ha sumat el fet que no es pot agafar cap tren abans de les 8.05 del matí (arribant a Barcelona a les 9.13 i sabent que Renfe té el tren Avant parat a la via a Lleida des de les 7.03) i, per tant, en cas que hagis d’anar a treballar no pots utilitzar aquest transport i estàs obligat a agafar el cotxe. Cal tenir en compte que la majoria de les feines comencen abans de les 9 del matí.

Tenint en compte que ja sortíem d’una situació més desafavorida pel preu i horaris dels trens que altres ciutats, actualment s’ha agreujat considerablement i això impedeix que es pugui agafar el transport públic.

tracking