SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Aquesta carta va dirigida a totes aquelles persones que, per les raons que siguin, heu decidit no vacunar-vos contra la Covid-19. Respecto totes les decisions i no vull entrar a discutir-les, tan sols us vull demanar que sigueu conseqüents amb les decisions preses. 

Què vull ir? Doncs que si, per desgràcia, us contagieu de la Covid, guariu-vos d'aquella manera que ja havíeu pensat que utilitzaríeu en cas que us infectéssiu. I que no acudiu al sistema sanitari i menys que no us ingressin Perquè les raons que fan que no us vacuneu també us han de servir per curar-vos, no?

Ara com ara, més del 75% dels pacients ingressats per Covid no estan vacunats. I aquests pacients estan tensionant i saturant el sistema sanitari públic. I, per exemple, estan fent endarrerir la data d'una intervenció quirúrgica que han de fer al meu pare. Li han d'extirpar una cosa d'aquelles que com més aviat es tregui millor, no fos cas que es torni dolenta. 

El meu pare va decidir vacunar-se en el seu moment i va assumir els riscos que això pogués comportar fins al final. Doncs aquesta responsabilitat és la que us demano a les persones que no us voleu vacunar: assumiu els riscos de les vostres decisions fins al final. Perquè ningú no us pot obligar a fer allò que no voleu, en aquest cas seria vacunar-vos, però heu d'entendre que vosaltres tampoc no podeu obligar tot un sistema sanitari a fer allò que no hauria de fer: prioritzar uns pacients i unes intervencions respecte a unes altres perquè hi ha molts pacients ingressats per  Covid, majoritàriament no vacunats per pròpia voluntat. Això és irresponsable i insolidari.

I jo sé que el sistema sanitari públic és insuficient i ha de millorar, i per això, ara més que mai, cal ser responsable amb les decisions que prenem. Només el poble salva el poble. 

tracking