SEGRE

Alfons Solans Jordana

Reconeixement a Pueyo i Postius

Creado:

Actualizado:

Sra. Directora: Vull expressar el meu reconeixement a l’anterior equip de govern, és a dir, a l’alcalde Miquel Pueyo i al regidor d’urbanisme, Toni Postius, malgrat que no els vaig votar. 

I ho faig perquè crec que és de justícia: per la reforma de la rambla d’Aragó que varen portar a terme durant el seu mandat; la vorera del Rectorat ha quedat molt més amable i acollidora, tant per als infants com, sobretot, per a la gent gran; les nombroses zones verdes amb arbres i bancs on poder descansar, tot fent petar la xerrada, llegint o, si més no, contemplant el panorama, contribueix al fet que Lleida sigui una ciutat més humana. 

Sobretot, però, el fet que el carril bici passi per fora de la vorera en la major part del tram fa que aquest espai sigui molt més segur per als nostres padrins i padrines i també per als infants. 

Quan es fan passar els carrils bici per damunt de les voreres, és obvi que la gent gran, més lenta de reflexos i amb menys capacitat de visió, se sent insegura, fet que provoca que en nombroses ocasions no s’atreveixi a sortir sola a passejar, i això va en detriment de la seva qualitat de vida. 

No recordo on vaig llegir que el nivell de civilització d’un poble es pot mesurar pel respecte i reconeixement envers els seus membres de més edat.

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking