SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTOR

Publicado por

Creado:

Actualizado:

SRA. DIRECTORA: 

La Sra. Ramona Torres Capdevila va morir cristianament el 17 de setembre del 2023, a l’edat de 95 anys a Balaguer. La mort l’hem de veure com el començament d’una cosa que desconeixem. El saber partir és un acte de generositat, de confiança, d’amor, i no tots n’estem preparats, però quan toca a una persona que viu amb confiança, enteniment, amor, afany i comprensió, l’entens i ho comparteixes tot. Perdre-la és com perdre-ho tot, és tan gran el dolor que marca per sempre, igual que si perdessis un fill. No t’hi pots resignar, només pots acceptar- ho, perquè en la fe en l’amor no hi ha prou lletres per ser inalterades amb el seu veritable valor. 

Així és la vida, només pots recordar els anys feliços, només queden les coses bones que has fet en aquesta vida. Tots estem jutjats pel nostre Senyor, no tot s’acaba en aquest món. Ella sempre serà una persona insubstituïble. No m’allargo més, només em queda agrair a tots els familiars amb les mostres d’estima i afecte; d’altres que sense ser família han estat a un bon nivell emocional; també al Cap de Balaguer i l’Hospital Santa Maria, que han estat sempre a un gran nivell professional i humà, per poder tenir la meva estimada una mort tan bona i digna com ha estat possible. 

També la sessió amb la doctora Vila i les seves infermeres que sempre han estat atentes i excel·lents! Gràcies! Valoro molt la cuidadora que durant dues setmanes ha estat 20 hores sense abandonar. Gràcies, Susi, sempre et tindré present. Només les llàgrimes i el silenci serveixen per reconfortar-nos d’aquest misteri que ens envolta de les tenebres. Fins aviat, estimada Ramona, sempre estaràs al meu cor i al meu pensament, la fe en l’amor no s’acaba mai.

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking