SEGRE

Creado:

Actualizado:

SRA. DIRECTORA: Amb tots els respectes a l’escrit dels meus veïns de Joc de la Bola del 13/10/23 sobre les molèsties del pipicà, he d’expressar tota la meva disconformitat al seu trasllat. Està molt bé que tots puguin opinar, per això estem en un estat de dret. No crec que el pipicà hagi de desplaçar-se cap a un altre lloc, és més, crec que hauríem de tenir un pipicà a totes les zones de la nostra ciutat.

Aquest pipicà està integrat al nostre espai, un lloc cuidat pels propietaris de les mascotes, un espai que, en aquest moment que passem a la nostra ciutat d’individualisme, de deixadesa, de poca relació entre tots nosaltres, costa molt d’aconseguir.

Els propietaris es relacionen, tenen bon rotllo, parlen de les seves coses i les mascotes estan contentes. Jo, particularment, no tinc mascota, però m’agraden. Jo habitualment corro pel costat del canalet i de vegades ho faig a les 7 del matí i altres vegades a les 10 de la nit i mai he tingut la sensació de molèstia. És més, ja no hi queda ningú.

Crec que molesta més el soroll del tren a les 6 del matí, alguna carrera de cotxes i alguna actuació incívica, però estic d’acord que tots tenim dret d’expressar el que sentim. Llàstima que no som gaire equitatius. En moments difícils ningú va dir res, és més, es movien per interès propi. És una llàstima tindre aquest pensament sobre les mascotes, però el respecto.

Ara bé, feu una reflexió, penseu en tota la gent desplaçada d’altres països, doncs és el mateix. Ara tenim un bon govern a la Paeria que us atendrà i amb el qual es pot arribar amb un acord, però mai fer fora ningú i menys les mascotes, perquè penseu que les mascotes tenen més amor i més sentiments que molts humans.

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking