SEGRE

Antoni PifArré

LLEIDA

El Cafè del Teatre de Lleida, de nou en perill

Creado:

Actualizado:

Sra. Directora: El 13 de novembre del 2021 sortia a la llum el forat que el fins en aquell moment gestor del Cafè del Teatre tenia amb la Paeria i que els mitjans de comunicació van explicar sobradament. Es parlava d’una xifra de 35.000 €. 

Davant de la notícia, els socialistes, en aquell moment a l’oposició, van voler treure’n rèdit polític, tot tapant les seves vergonyes, ja que el deute es va generar durant el seu mandat, i les males llengües parlen que ja se’n va generar un d’anterior i molt amablement li van perdonar. Ja és vox populi que la darrera concessió del Cafè arriba a la seva fi, i els amants de la música i les arts escèniques ja estem patint. Ja sabem que la con cessió s’esgota i també sabem que el Cafè no sortirà de nou a concurs de la mateixa forma que altres vegades. Serà capaç l’oposició d’aturar la deriva socialista que ja s’ha emportat el Potfest? 

El retorn dels socialistes ens recorda als vells tics de l’era Ros. Superar ERC sembla feina fàcil, però una Paeria lenta, poc sensible a la cultura i plena de gent esperant cobrar el sou, però fent ben poca feina, pot tornar a aturar un dels espais més importants però alhora més maltractats de la ciutat. 

Els lleidatans i també els de fora vila volem seguir gaudint de música en directe, i aquesta darrera concessió ha aconseguit fer-nos gaudir moltes nits. Esperem que els següents licitadors o els ma teixos, si repeteixen, continuïn apostant per la música en directe i per la varietat estilística que la ciutat mereix.

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking