SEGRE

La IA aplicada a les reserves, tema central del proper 'Vint-i-dos', aquest diumenge amb SEGRE

Vint-i-dos, portada del número 42

Lleida

Creado:

Actualizado:

Aquest diumenge trobaràs, encartat amb SEGRE, una nova edició de Vint-i-dos, la revista de ciència i tecnologia que edita Grup SEGRE un cop al mes i que la podreu llegir tant en format físic com en format digital.

Aquest número, el 42 del mes de març, portarà un reportatge central de Bookline, empresa que utilitza la intel·ligència artificial per gestionar reserves i millorar l’atenció al client en el sector de la restauració. En el mateix sentit sabrem què fa Reskyt, empresa lleidatana que ens explicarà un cas molt similar. Deixarem que ho descobriu aquest diumenge.

També parlarem en profunditat del cas tecnològic del mes, que és el tema Worldcoin i els escaneigs de l’iris de milers de persones arreu del món. Veurem si es tracta d’un tema problemàtic –que ho és- o un pas imparable cap al futur.

Anirem a la Universitat de Lleida per saber com és al carrera de Dret, les sortides professionals i la relació amb els diferents sectors de la societat. En parlarem a més amb Maria José Puyalto, doctora en dret.

Veurem com Eurecat ha promocionat desenvolupament de Lleida al Mobile World Coongress i descobrirem la feina que fan al Liquid Galaxy del Parc Agrobiotech de Lleida.

I en un to més desenfadat parlarem de l’evolució i trajectòria de la tipografia helvètica, de la relació entre Bola de Drac i els videojocs, de Dune, el darrer llançament de Robe i un munt de coses més. 

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking