SEGRE

entitats

Francesc Torres relleva Vicente Yepes a la presidència d'Afrucat

Ignasi Argilès i Joan Serentill són els nous vicepresident i secretari de l'entitat, respectivament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francesc Torres (Actel) és el nou president d'Afrucat, l'Associació Empresarial de Fruita de Catalunya, en substitució de Vicente Yepes, segons s'ha ratificat aquest divendres durant la renovació de càrrecs del consell rector de la junta directiva de l'entitat.

Entre les tasques més rellevants dutes a terme durant la seva presidència ,Vicente Yepes ha destacat el fort impuls a la internacionalització, amb missions comercials a diferents països i s’ha mostrat especialment satisfet per l’apertura del mercat xinès i indi i les possibilitats que aquests mercats ofereixen a la fructicultura catalana. Yepes també a destacat l’avenç que suposa en les relacions comercials la materialització de la Llei de la cadena.

El president sortint marxa amb la sensació de quatre anys "plens de molta feina" en que s’ha reestructurat Afrucat Serveis, professionalitzat Edullesa, millorat l’accés dels associats als indicadors de mercat i participat en la posada en marxa de la taula de preus amb Mercolleida. A més de la tasca habitual de monitorització de mercats i de promoció del consum de fruita.

Yepes també ha aprofitat la reunió per agrair la tasca a l’equip tècnic d’Afrucat i per desitjar sort i molta força al president entrant Francesc Torres.

De la seua banda, Francesc Torres, representant d’ACTEL a la junta i nou president d’Afrucat, ha agraït la feina duta a terme per Vicente Yepes, destacant la seva dedicació i proximitat. Torres també ha volgut compartir amb els assistents el treball "rigorós, analític i ampli que l’equip tècnic d’Afrucat realitza en el seu dia a dia". “Aquest treball diari ens aporta criteri, capacitat d’anàlisi i objectivitat” ha afegit Torres.

Per concloure, el nou president ha presentat els nous càrrecs escollits en la Junta Directiva. Així, a proposta del nou president i ratificats per consens per la junta, Ignasi Argilés (Nufri) i Joan Serentill (Fruilar) seran els nous Vicepresident i Secretari d’Afrucat, respectivament.

LA NOVA JUNTA D’AFRUCAT - BARÓ e HIJOS- Albatàrrec (Montse Baró) - COOPERATIVA DE SERÒS- Seròs (Josep Antoni Romia) - AGROPECUARIA I SC DE SOSES-Soses (Francesc Palau Beltran) - SAT RIO CINCA- Torrente de Cinca (Manuel Raventós Raventós) - VIYEFRUIT- Alcarràs (Vicente Yepes Vargas) - NUFRI- Mollerussa (Ignasi Argilés Figuerola) - ACTEL –Lleida (Francesc Torres Rosell) - FRUTARIA-Alcoletge (Rafael Quílez Saz) - COOP GRUP FRUITER DE BENISSANET SCCL-Benissanet (Marc Piñol Tena) - FRUILAR- Lleida (Joan Serentill Rubio) - FRUITS SANT MIQUEL –Soses (Ursino Lozano Alonso)

tracking