SEGRE

CONSUM

Reñé fa una crida a consumir productes de proximitat

A la inauguració de la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

Reñé fa una crida a consumir productes de proximitat

Reñé fa una crida a consumir productes de proximitatITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest divendres a la inauguració de la 55a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que se celebrarà fins diumenge, amb un 100% d’ocupació del recinte firal amb més de 160 estands.

Organitzada pel Patronat Fira de les Garrigues, la inauguració ha anat a càrrec de l’escriptora i periodista Pilar Rahola, que ha estat acompanyada de l’alcalde de les Borges i president del Patronat, Enric Mir. La cloenda anirà a càrrec de l’ex diputada garriguenca al Parlament de Catalunya, Ramona Barrufet.

En la seva intervenció, Joan Reñé ha subratllat que “parlar d’oli és parlar de les Borges i de les Garrigues”, i significa fer-ho “d’un producte excepcional i d’altíssima qualitat”. Per tot plegat, ha expressat el suport incondicional de la Diputació a l’Ajuntament de les Borges, al qual ha felicitat per l’esforç que està fent any rere any per “modernitzar i per donar més valor encara” a una fira que està “plenament consolidada”.

El president de la Diputació de Lleida no ha volgut deixar passar l’oportunitat per fer una crida a consumir aquest oli, que es sinònim de “dieta mediterrània i de salut”, així com d’altres productes de proximitat. Reñé ha celebrat el fet que la inauguració hagi anat a càrrec d’una “personalitat mediàtica” com Pilar Rahola, circumstància que ajudarà a donar aquesta projecció a l’oli i contribuirà a que n’incrementi el consum, suposant, en resum, “un retorn a l’esforç de totes les persones que el produeixen”.

Un total de 32 empreses ocuparan 37 dels espais d’exposició al Pavelló de l’Oli, mentre que 46 expositors n’ocuparan 52 al pavelló comercial. La carpa de productes de proximitat reunirà 16 firmes, i n’hi haurà 5 més fora del recinte i mig centenar de parades d’artesania i menjar ràpid.

tracking