SEGRE

EMPRESA XIFRES

Mercolleida va obtenir un benefici de 32.802 euros l'exercici 2017

Preveuen finalitzar les obres de modernització de les instal·lacions al juny || Ros destaca la tendència positiva dels comptes i l’expansió com a consultora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell d’administració de la Llotja de Mercolleida va aprovar ahir els comptes de l’entitat corresponents a l’exercici 2017. En aquest sentit, el volum d’operacions de la llotja lleidatana va generar uns ingressos de 675.715 € davant 642.913 € de despeses. Així doncs, el benefici obtingut per Mercolleida durant l’any passat va ser de 32.802 euros.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va destacar la tendència positiva dels comptes i va recordar que la finalitat de l’entitat no és repartir dividends entre els accionistes, sinó consolidar la Llotja de Mercolleida com “un lloc en el qual compartir coneixements dels diferents sectors agroalimentaris per ajudar el procés de creació de preus”.

En aquest sentit, el paer en cap va explicar que el benefici registrat “ha estat inferior al de l’any anterior a causa de la reducció dels espais de lloguer durant aquest exercici”. No obstant, va assegurar que aquest any 2018 es “recuperaran” ja que està previst que les obres de modernització de les instal·lacions de Mercolleida finalitzin a principis del mes de juny.

Arran d’això, segons les xifres ofertes ahir per Mercolleida, el lloguer d’espais va suposar el 37 per cent del negoci de l’entitat durant l’any passat, produint uns ingressos per valor de 250.098 euros.

D’altra banda, Francesc Ollé, conseller delegat de Mercolleida, va indicar que, amb les obres, s’han incorporat dispositius tecnològics capdavanters perquè els operadors puguin desenvolupar la seua activitat més còmodament. Igualment, Ollé va avançar que estan treballant en una eina informàtica que entrarà en funcionament “d’aquí a uns mesos” i que serà “una font d’informació dels mercats agroalimentaris de primeríssim ordre”.

En la mateixa línia, el delegat d’Agricultura de la Generalitat a les comarques de Ponent, Ferran de Noguera, va assenyalar que la Llotja de preus de Mercolleida s’ha convertit en un referent a tot Catalunya, l’Estat espanyol i a Europa, i es va felicitar per l’“esperit de servei públic” de l’entitat i pel seu “marge econòmic positiu”, perquè això revela que “estem treballant en la bona direcció”.

El consell d’administració de Mercolleida, amb els representants institucionals, van visitar les obres.

El consell d’administració de Mercolleida, amb els representants institucionals, van visitar les obres.PAERIA DE LLEIDA

tracking