SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Fira Q de Balaguer, nou aparador per als productors locals de llet

El certamen, amb 120 expositors, se celebrarà a l’abril però va ser presentat ahir

La presentació de la Fira Q de Balaguer d’aquest any.

La presentació de la Fira Q de Balaguer d’aquest any.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balaguer celebrarà una nova edició de Fira Q el 28 i 29 abril amb 120 expositors. Entre les novetats destaca un estand conjunt d’elaboradors de cerveses artesanes de la Noguera i la presència d’un nou producte que ja és un referent per la important producció que es fa al territori, la llet, amb la presència al certamen de la Fundació Innovació Làctia Diferència 2 que està posant en marxa iniciatives relacionades amb el sector.

La regidora d’Empresa, Ester Guarné, va fer a la presentació d’ahir referència a una altra novetat d’aquest any per intensificar la promoció d’un producte tan típic com és la coca de samfaina.

L’Associació Gastronòmica de la capital organitzarà aquest diumenge un concurs de coques per a tot el que vulgui presentar-se.

Sectors com la construcció i l’habitatge, el comerç i els serveis, els productes de proximitat, el turisme i l’automòbil també tindran el seu espai al certamen.

Així, la Fira acollirà de nou les Jornades d’Apicultura organitzades per Agricultura i l’Associació d’Apicultors Lleidatans i el tradicional concurs de mels que ja és un referent dins d’aquest sector. L’Associació Gastrobar de Balaguer organitza el IV Concurs de Cuina de Proximitat de les Terres de Ponent diumenge, en el qual la pera de Lleida serà la protagonista dels plats.

El certamen, que no tancarà durant el migdia, oferirà desfilades de moda i concerts, hi haurà espais per als més petits i conferències sobre construcció i habitatge amb l’explicació de noves tècniques.

Durant la nit d’ahir es va celebrar la Festa del Comerç, amb una xarrada sobre models de dinamització en la qual es va distingir la tasca de diversos establiments el 2017.

tracking