SEGRE

FRUITA PREVISIONS

Jordà alerta que vigilarà de prop els preus de la fruita

La consellera d’Agricultura vaticina que aquest any “no serà dolent” per al sector || Visita les instal·lacions d’Actel a Térmens

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, durant la visita a la planta d’Actel a Térmens, ahir.

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, durant la visita a la planta d’Actel a Térmens, ahir.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, preveu que “la campanya de la fruita d’aquest any serà bona quant a preus” per al productor. Durant una visita a les instal·lacions a Térmens de la cooperativa de segon grau Actel, Jordà va insistir que el seu departament “aposta decididament pel sector” amb l’objectiu de fer-ho “competitiu i sostenible”. Així mateix, va subratllar la seua preocupació pels preus que reben els productors, alhora que va remarcar que des del departament treballen per evitar una nova crisi de preus. “Des de la conselleria estem atents a les quantitats que perceben els agricultors pel seu producte”, va asseverar, i va afegir que “estarem vigilants, encara que tot apunta que aquest any les coses poden anar bé en aquest aspecte”.

Durant el recorregut per Actel, acompanyada pel president de la companyia, Josep Maria Codina, així com per altres representates del grup, de l’ajuntament de Térmens i del consell comarcal de la Noguera, Jordà va estar amb un grup d’escolars que participen en la campanya de promoció de la fruita a les escoles.

En aquest sentit, la responsable d’Agricultura va subratllar que és important que “des de l’escola els nens s’habituïn a menjar bé i a prendre fruita perquè això redunda en benefici tant de la seua salut com dels productors”.

Després de la visita, Jordà es va reunir amb el consell rector d’Actel per conèixer la realitat del sector.

Viatja a Brussel·les a “prendre el pols” al sector fructícola

La consellera Teresa Jordà va manifestar que, en els propers dies, té previst participar en una reunió a Brussel·les en la qual “prendrà el pols” del sector i tindrà l’oportunitat de “defensar els interessos dels productors catalans”. D’altra banda, divendres també participarà a la taula sectorial de la fruita dolça, que es reuneix per primera vegada en aquesta campanya després que finalitzés la intervenció de la Generalitat amb l’article 155.

tracking