SEGRE

La marca 'Horta de Lleida' ja està disponible per a una vintena de productors

Els sol·licitants pertanyen als sectors agrari, ramader i a la comercialització

Presentació de la marca Horta de Lleida.

La marca 'Horta de Lleida' ja està disponible per a una vintena de productorsAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vintena de productors de proximitat ja poden usar la nova marca Horta de Lleida, el distintiu creat per la Paeria amb l’objectiu de difondre els valors de "qualitat alimentària, bellesa paisatgística i conservació del medi ambient" associats amb l’Horta. La nova imatge es vincula fonamentalment al productes agroalimentaris produïts a l’entorn de Lleida, però també es pot associar a altres serveis i experiències que puguin sorgir a l’Horta de Lleida, com per exemple el turisme rural, segons ha explicat l'ajuntament.

El regidor d’Hàbitat Rural i Sostenibilitat, Joan Queralt, ha explicat que la marca Horta de Lleida "ha de ser una eina cabdal per crear identitat al territori i generar valor afegit que permeti un major desenvolupament econòmic". La nova marca, segons Queralt, permetrà diferenciar els productes agraris i serveis produïts o oferts a l’espai agrari de l’Horta de Lleida.

Queralt va presentar dimarts al vespre la nova marca davant d’una trentena de nous productors interessats en fer servir el nou distintiu per identificar els seus productes i serveis.

Totes les empreses de l’Horta que vulguin sol·licitar la marca poden fer-ho de forma gratuïta omplint el “full de sol·licitud” que es poden descarregar del web de la Paeria o posant-se en contacte amb el departament de Medi Ambient i Horta.

tracking