SEGRE

Una vintena de productors estrenen la marca Horta de Lleida

Una vintena de productors estrenen la marca Horta de Lleida

Una vintena de productors estrenen la marca Horta de LleidaAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha fet entrega aquest dilluns dels certificats d’autorització d’ús de la marca 'Horta de Lleida' a les primeres 22 empreses de producció agroalimentària de la ciutat que s’han sumat a aquest projecte. Larrosa ha destacat que l’acte d’avui suposa “un salt endavant de grans dimensions” en l’estratègia iniciada fa uns dos anys per intentar ajudar a la pagesia de l’Horta perquè sigui més competitiva.

La marca Horta de Lleida és una iniciativa de l’ajuntament, a través de la Fundació Lleida 21, que té l’objectiu de distingir els productes i serveis que provenen de l’Horta, "associant aquesta marca a la qualitat agroalimentària, la bellesa paisatgística i la conservació del medi ambient".

Les empreses que han passat a formar part de la marca Horta de Lleida treballen en cultius com la fruita dolça, els cereals, les plantes aromàtiques i les hortalisses; la producció d’oli, melmelades i olis essencials; i la ramaderia bovina, porcina i avícola: L’Oliverar de Sanui; Bovigar Agropecuaria SLU; Robert Garreta Roig; Jordi Garreta Roig; Sant Just Agropecuaria SL; Torre del Molet SCCL; Arilfruit SA; Sat N. 1255 Arilfruit LTDA; Agromele; Aromes de Can Rosselló; Ara Proximitat; Melmelades i conserves Blanch; Sanui Fruits SAT; Del tros a la llar; Coll Riba Ecològics SCP; Punt Eco Agroambiental; Marc Vives Bonet; Josep Maria Aragonés; Maria Pilar Menchero; i Ana Aragonés.

tracking