SEGRE

ECONOMIA CAMBRA DE COMERÇ

Japó i Corea del Sud, convidats al fòrum de comerç de vi de la Cambra de Lleida

Imatge d’arxiu del fòrum internacional celebrat l’any 2016.

Imatge d’arxiu del fòrum internacional celebrat l’any 2016.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç de Lleida posa una altra vegada a l’abast dels cellers catalans i espanyols l’oportunitat de presentar el seu model de negoci a una delegació d’importadors japonesos i sud-coreans que, a partir de demà dilluns 10 de febrer i fins al divendres 14, visitaran Lleida a través de la la tretzena edició de l’International Wine Business Meetings.

L’activitat, consolidada i que arriba a la tretzena edició, compta amb una molt bona acceptació del sector vinícola ja que cada vegada s’incorporen nous participants en funció de les polítiques de creixement empresarial en l’àmbit internacional.

En aquesta ocasió hi participaran 28 cellers (serà la participació més gran de totes les edicions), que aportaran vins de fins a 23 denominacions d’origen i que mantindran contactes amb sert importadors de vins del Japó i quatre de Corea del Sud.

S’ha d’assenyalar que tant la Diputació de Lleida, la Generalitat –a través de Prodeca i d’Acció–, CaixaBank, GlobaLleida, i Enterprise Europe Network col·laboren en la realització d’aquest esdeveniment.

tracking