SEGRE

MUNICIPIS ECONOMIA

La llotja de fruita, MercoFraga, obrirà les portes el 7 de juny

Espera vendre prop de 4 milions de quilos en punts de la costa

Vista de la seu de MercoFraga a la capital del Baix Cinca.

Vista de la seu de MercoFraga a la capital del Baix Cinca.J.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MercoFraga, la llotja de fruita fresca del Baix Cinca, obrirà les portes el dia 7 de juny al recinte pròxim a la carretera N-211, segons va anunciar el director, Ignacio Gramunt, que s’estrena en el càrrec. Va indicar que li hauria agradat avançar aquesta data per potenciar el mercat, però no ha estat possible per la pandèmia. Així mateix, va indicar que donaria per bo aquest any si es mouen prop de 4 milions de quilos de fruita dels gairebé 300 milions que es produeixen anualment a la comarca.

Aquesta setmana farà arribar als productors una circular explicant la posada en marxa del mercat, que recull fruita dels pagesos dels onze municipis de la comarca. Faltarà veure la resposta dels compradors, que solen ser hotels i mercats de la costa, i que no estan oberts al cent per cent, va indicar.

Es mantindran els dos punts de càrrega i descàrrega que es van posar en marxa l’any passat respectant les distàncies estipulades i s’haurà de portar guants i mascareta. L’ajuntament, per la seua part, també facilitarà material sanitari i gel desinfectant.

tracking