SEGRE

Multitudinària tractorada a Lleida en defensa de la pagesia

Marxa pels carrers de la ciutat

Tractorada a Lleida en defensa de la pagesia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agricultors d’Unió de Pagesos, amb 32 tractors i 28 turismes, han participat aquest dilluns a Lleida, segons la Guàrdia Urbana, en la tractorada convocada pel sindicat per demanar mesures urgents per a l’agricultura, la ramaderia i la silvicultura professionals.

El coordinador de la Plana de Lleida d’Unió de Pagesos, Josep Sellart, ha afirmat que el sindicat reclama que es faci "un bon ús" dels nous ajuts de la Política Agraria Comuna (PAC) i també dels fons de recuperació econòmica perquè arribin als sectors més afectats per tancaments del sector Horeca", com el boví, l’oví i el cabrú.

"Una gestió eficaç de la fauna salvatge i la necessitat respectar models agrícoles en la implantació d’energies renovables", són altres de les reivindicacions, ha agregat Sellart.

El sindicat, que ha convocat tractorades en tota Catalunya, a Lleida ha concentrat als participants que han sortit des de Tèrmens, Mollerussa i Juneda a l'avinguda Miquel Batllori per a des d’allà dirigir-se al centre de la ciutat.

Els agricultors que han participat en la protesta s’han dirigit al pont de la Universitat i des d’allà a la Rambla d’Aragó per finalitzar la mobilització a la plaça Ricard Viñes.

tracking