SEGRE

INDÚSTRIA JORNADA DE LA FECIC

La producció de carn de porc apunta a un creixement mundial fins al 2025

Una explotació de porcí de les comarques de Lleida.

Una explotació de porcí de les comarques de Lleida.J.MARTÍNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El panorama carni mundial el 2020 va seguir dominat pels canvis al sector de la carn de porc, a causa del gran impacte de la pesta porcina a Àsia. Però, de cara a aquest any 2021, la previsió apunta que s’hauria d’observar una certa recuperació de la producció mundial de carn de porc, que es prolongaria fins al 2025, bàsicament per la recuperació de la producció a la Xina.

Així va quedar de manifest ahir a la jornada organitzada per l’àrea internacional de la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (Fecic), en la qual van participar mig centenar d’empreses càrnies.

Les companyies van poder conèixer l’anàlisi del mercat i les previsions de la consultora suïssa GIRA. Durant quatre hores, van presentar, analitzar i debatre els principals resultats dels estudis del Gira Meat Club 2020. Les empreses membres de Fecic van tenir ocasió d’analitzar la situació de l’impacte i previsions de l’escenari porcí mundial, segregat per àrees comercials i països concrets, amb projeccions de producció, exportació i importació fins a l’escenari del 2025. Amb un sector productor excedentari, les càrnies catalanes i espanyoles en general necessiten l’exportació com a clau per al seu negoci.

tracking