SEGRE
Mònica, Jaume, Mònica, Jaume, Carolina i Ruo Xi.Carolina i Ruo Xi.

Mònica, Jaume, Carolina i Ruo Xi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

JAUME ROSELL

Projecte:

crear una peça de roba a partir d’objectes reciclats

Objectiu:

denunciar l’excés de residus que genera la societat

Els qui són? Josep Rosell, de Mollerussa, té 21 anys i estudia disseny de moda en l’Escola Superior de Disseny (ESDI) a Sabadell. Juntament amb les seues companyes de classe Mònica Guiu (20 anys), Carolina Ciotti (21) i Ruo Xi Situ Ye (19) s’han proposat dissenyar una peça de roba utilitzant materials reciclats.

El projecte. A través del compte d’Instagram @unir_limpiar_reutilizar, Josep, Mònica, Carolina i Ruo Xi van aconseguir reunir un grup de més de 60 persones que dissabte passat 27 d’abril es van reunir a les 9h del matí a la platja del Somorrostro de Barcelona armats amb bosses|borses i recollidors per netejar de residus la platja i l’espigó. Van recollir més de 20 bosses|borses de plàstics, llaunes i objectes diversos. Una vegada completat aquest objectiu, el segon punt del projecte consisteix a contactar amb alguna empresa que els faciliti convertir la major part dels objectes recollits en fil, tela o materials que serveixin per crear peces de vestir.

Dades d’interès. Aquesta acció suposa una crítica a la societat per la gran quantitat d’escombraries inútils que es genera i que altera greument el nostre entorn. Inspirats en el dissenyador Curro Claret, que confecciona mobles reutilitzant materials, Josep, Mònica, Carolina i Ruo Xi esperen poder convertir en peces de moda els desfets recollits.

tracking