SEGRE
Les components del Club Twirling Magraners

Twirling

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CLUB TWIRLING MAGRANERS

Projecte

: Gaudir de l’esport i la companyonia

Objectiu:

Donar a conèixer el twirling i construir un planter sòlid

Qui és? Rosa Hernández, presidenta; Alicia Ruiz, entrenadora, i Ariadna Sánchez, atleta, són les tres portaveus del Club Twirling Magraners, que ja compta amb 26 anys de trajectòria al barri de Magraners de Lleida. El twirling és un esport que uneix elements de dansa i gimnàstica rítmica combinada amb un bastó de majoret.

El projecte. El club compta actualment amb unes 25 atletes d’entre 5 i 24 anys. Econòmicament la major part del pes recau sobre els pares, que sufraguen les despeses dels tornejos. Però per a desplaçaments més llargs, com el d’aquest agost a Llemotges, on l’equip sènior disputarà la International Cup, necessiten ajuda extra. Els donen suport també empreses del barri com Bar Meruni, Bar CD Magraners, Carolina Nova Estètica, Mobles Garzón o Mobles Águila.

Dades d'interès: Després de participar en la Internacional Cup de Croàcia l’any 2017, esperen que el segon campionat mundial a Llemotges els doni més visibilitat. S’entrenen sis hores a la setmana, però quan s’atansa un torneig fan les que siguin necessàries, fins i tot les més petites. I a l’estiu no tanquen per vacances: al juny planifiquen exercicis i busquen músiques, al juliol i l’agost realitzen la pretemporada i així al setembre ja estan al màxim.

Patrocina 'Gent amb energia':

tracking