SEGRE
FINESTRA

FINESTRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

solsona

Els carrers del nucli antic estan plens d’història, amb racons de gran bellesa. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

vilamòs

Aquest poble aranès es mira el riu Garona des dels 1.255 metres d’altitud en què va ser construïda la seva església romànica. Sospires només de pensar-hi? Vota'l aquí!

golmés

Aquest especial indret del Pla d’Urgell té l’origen en una fortalesa àrab. Si és la teva sentimental "magdalena" de Proust, vota'l aquí!

montornés de segarra

Encimbellat dalt d’un turó, aquest poble segarrenc és cap de municipi del nucli Mas de Bondia que té una bonica vila closa. Si l'un o l'altre t'han robat el cor,  Vota'l aquí!

preixens

Aquest municipi de la Noguera, tot i tenir actualment uns 500 habitants, té 3 castells, 3 esglésies i una ermita, a més d’un tram de muralla medieval. Per força ha de tenir molts enamorats! Si ets un d'ells,  Vota'l aquí!

alpicat

Contigu a l’Horta de Lleida, aquest poble del Segrià s’aixeca sobre un turó. El seu topònim és d’origen àrab (Al-biqcat)  que vol dir camps enclotats. És per a tu el poble més bonic del món? Doncs què esperes, Vota'l aquí!

tracking