SEGRE
Busca i troba el racó amb encant del teu poble

Busca i troba el racó amb encant del teu poble

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

SANAÜJA

Sanaüja és a la part alta de la Segarra, a la vall del Llobregós. Les restes de l'antic castell retallen el perfil del poble, al qual s'accedeix per un antic pont romànic. Els porxos de la plaça Major i els carrers amb arcs també li donen molta personalitat.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

la floresta

La Floresta té un terme municipal molt petit, de poc més de 5 quilòmetres quadrats, però té elements arquitectònics d'una gran singularitat en molt poc espai físic. El més destacat és el conjunt format pel castell i l'església de Sant Blai.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

ivars d'urgell

L'Estany d'Ivars és l'espai natural més reconegut d'Ivars d'Urgell. Recuperat l'any 2005, s'havia dessecat el 1945 per destinar les terres a conreus. L'agricultura de regadiu és cabdal per al desenvolupament del municipi. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

alguaire

Alguaire, a la part nord de la comarca del Segrià, és conegut actualment més enllà de les terres de Lleida pel fet de tenir al seu terme l'aeroport, un funcionament des del 2010. Tot i això té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

bassella

Bassella va veure molt afectat el seu terme per la construcció del pantà de Rialb, ja que diversos nuclis i cases disperses han quedat totalment o parcialment negats per les aigües. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

sant esteve de la sarga

Sant Esteve de la Sarga és el nom d'un dels pobles que integren el municipi homònim, situat al sud-oest del Pallars Jussà. El terreny és accidentat, amb la serra del Montsec, i limita amb Aragó pel pas de la Noguera Ribagorçana.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking