SEGRE
Les finestres també tenen el seu encant

Arres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

alcoletge

Alcoletge és un altres dels pobles amb reminiscències àrabs en el seu nom. Al-Kolai'a significa 'el castellet'. La seva població ha crescut  en els darrers anys, en part per gent de Lleida que hi han anat a viure aprofitant la proximitat.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

la molsosa

La Molsosa és un municipi del Solsonès - tot i que havia format part de l'Anoia fins al 1989 - dividit en dos fragments. Un és el que va aparèixer a l'entorn de l'antic castell i de l'església i l'altre, el que hi a l'entorn del nucli  d'Enfesta.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

SARROCA DE BELLERA

Sarroca de Bellera és al nord de la comarca del Pallars Jussà, en un lloc enlairat on antigament hi havia hagut el castell de la baronia de Bellera. L'església de Sant Feliu és un temple d'estructura simple, amb el campanar de planta quadrada. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

l'espluga calba

L'Espluga Calba, a la part oriental de les Garrigues, limita amb l'Urgell i la Conca de Barberà. El castell palau dels hospitalers és el centre a partir del qual es dibuixa el poble, amb l'església de la Concepció i diversos carrers amb arcs coberts. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

ossó de sió

Ossó de Sió és a la Vall del Riu Sió, que ocupa una tercera part del terme. Els dos pobles més grans del municipi són Ossó, que fa de capital, i Bellver. Una elevació del terreny amb un pla al capdamunt és l'emplaçament on s'aixeca Ossó. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

montgai

Montgai, que des de fa anys organitza la Fira del Sabó, és coneguda sobretot pel campanar de l'església de la Mare de Déu de l'Assumpció. Restaurat recentment, té gairebé 40 metres d'alçada i és el més alt de la comarca.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking