SEGRE
Capitells de l'església de Santa Maria de Cóll, a la Vall de Boí.

Capitell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

SOSES

Soses és un dels municipis del Baix Segre on la riquesa de les terres fèrtils banyades pel riu i les sèquies condiciona clarament la seva economia, centrada en bona part en l'explotació dels arbres fruiters. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

LES BORGES BLANQUES

Les Borges Blanques, és i exerceix de capital de les Garrigues. És una població dinàmica on el comerç i els serveis tenen força pes, al costat de la indústria agroalimentària relacionada amb l'oli. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

MONTFERRER I CASTELLBÒ

Montferrer i Castellbò és un municipi resultat de l'annexió a Aravell del terme de Castellbò, que fa de cap, i posteriorment, de Pallerols del Cantó i Guils del Cantó. La seva gent són tradicionalment agricultors i ramaders. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

ISONA I CONCA DELLÀ

Isona i Conca Dellà és, com altres exemples que trobem sobretot en comarques de muntanya, el resultat de la fusió de municipis més petits als anys setanta del segle passat. El cap del municipi és Isona, l'antiga Aesso romana.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

NALEC

Nalec és a la vall del riu Corb, en una zona que es pot considerar de transició a la Segarra. El poble corona un turó que el manté per sobre del riu i que li proporciona vistes cap a Rocafort i Ciutadilla. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

ARTESA DE SEGRE

Artesa de Segre és la capital natural del Segre Mitjà. La ciutat, que fa de nucli d'un extens terme amb molts poblets, té un centre històric amb una plaça porxada. L'església, en canvi, és força moderna.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking