SEGRE
spfesfw

soleràs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

tremp

Tremp és la ciutat que fa d'aglutinador d'un extens terme municipal de més de 300 quilòmetres quadrats amb gairebé trenta nuclis de població. La capital del Pallars Jussà s'ordena a l'entorn de l'església de Santa Maria de Valldeflors.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

granyena de segarra

Granyena de Segarra corona un turó de 636 metres al capdamunt del qual hi ha les restes del castell templer i una petita capella restaurada recentment. L'església neoclàssica de Santa Maria està en un segon nivell d'alçada.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

bellcaire d'urgell

Bellcaire d'Urgell, que malgrat el seu nom pertany a la Noguera, és una vila agrícola i ramadera beneficiada pel reg del Canal d'Urgell. El poble té en l'església de Santa Maria el referent arquitectònic més notable. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

vilanova de la barca

Vilanova de la Barca va patir amb severitat els efectes de la Guerra Civil, en estar a primera línia del front del Segre. El poble es va reconstruir gairebé de zero després del conflicte, encara que no es va arribar a fer tot el que estava projectat. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

clariana de cardener

Clariana de Cardener és un municipi del Solsonès amb bona part de la seva població disseminada i amb nuclis de població molt reduïts. L'ajuntament i l'església de Sant Serni són al petit nucli de Clariana de Cardener, on pràcticament no hi ha més cases. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

el soleràs

El Soleràs, tot i estar inclòs a l'àrea de regadiu del Segarra-Garrigues, és un poble productor d'oli de la DO Garrigues. L'olivera és un dels conreus de secà més estès al terme, que té espais amb bosc de pi.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking