SEGRE
Detall d'una part de l'ajuntament de Torrebesses al Segrià.

Detall Torrebesses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

vallfogona de balaguer

Vallfogona de Balaguer va ser repoblat a mitjans del segle XVIII, després que quedés sense habitants durant una llarga etapa per la Guerra dels Segadors del 1640. L'església de Sant Miquel és un dels edificis més notables d'un poble amb carrers moderns.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

torrebesses

Torrebesses és un poble que sorprèn el visitant per la seva riquesa monumental. Començant pel Castell-palau, seguint per l'església romànica de Sant Salvador i passant per algunes cases renaixentistes com Casa Gort, Casa Oró o la Casa Musara.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

castellar de la ribera

Castellar de la Ribera segueix el patró de la majoria de municipis del Solsonès, on la seva població viu majoritàriament disseminada en masies. L'únic nucli més o menys compacte és Castellar de la Ribera, on hi ha l'església de Sant Pere, la rectoria i l'ajuntament.  Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

es bòrdes

Es Bòrdes deu el seu nom al fet que el lloc on ara hi ha el cap de municipi hi havia unes antigues bordes dels pobles de Benòs i Begòs. L'església Dera Mair de Diu deth Roser és de principis del segle XIX i es va construir, en part, amb pedres d'un castell abandonat el 1719.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

ELS OMELLONS

Els Omellons és a la part central de les Garrigues amb el vi, l'oli i la pedra com a principals fonts de riquesa. L'església de Sant Miquel corona l'antiga vila closa, on es poden trobar edificis antics de pedra que conserven l'aire de poble antic. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

granyanella

Granyanella és el nom d'un municipi de la Segarra que té com a nucli principal la Curullada. En aquest poble hi ha el castell i l'església de Sant Pere, que té el seu origen en un temple romànic del segle XII. Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking