SEGRE
Claustre del Monestir de Sant Llorenç de Morunys, declarat Bé cultural d'interès nacional.

Claustre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

vallbona de les monges

Vallbona de les Monges creix a l'entorn del monumental monestir cistercenc femení de Santa Maria de Vallbona. El municipi va annexionar-se a Rocallaura el 1970. El monestir, envoltat per un poble d'origen medieval amb racons interessants, és un pol d'atracció turística.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

vall de cardós

La Vall de Cardós és un municipi que neix de la unió el 1972 de Ribera de Cardós i Estaon, amb un terme que s'estén a la part baixa de la vall que forma el riu Noguera de Cardós. El poble de Ribera de Cardós fa de cap de municipi i hi destaca l'església de Santa Maria de Ribera.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

torrelameu

Torrelameu és un municipi d'economia agrària de la comarca de la Noguera. Pràcticament totes les terres del terme són de regadiu. L'església del poble, dedicada a la Mare de Déu de l'Assumpció, és l'edifici més notable, juntament amb algunes cases de la zona més antiga.  Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

sant llorenç de morunys

Sant Llorenç de Morunys és un dels pocs municipis del Solsonès amb un nucli urbà ben definit. L'antiga vila closa encara està ben definida i es conserven portals de l'antiga muralla. L'origen del poble és l'antic monestir, ara església de Sant Llorenç.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

Espot

Espot és un extens municipi pallarès des del qual es pot accedir al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. De fet, aquest estany està dins del seu terme municipal, igual que els Encantats. Té tres nuclis diferenciats: el poble vell o l'Obago, l'eixample i el més recent del Salau, a la part nord. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

sunyer

Sunyer és un petit municipi de la part més seca del Segrià, en contacte amb les Garrigues. Els conreus d'oliveres i cereals defineixen el seu paisatge. Al poble hi ha l'església de la Nativitat de Maria, de transició del romànic al gòtic.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking