SEGRE

DEBAT ELECTORAL

Salvador Illa va rebutjar fer-se una PCR abans del debat electoral a TV3

El candidat afirma que no se la va fer per tal de "seguir els protocols sanitaris"

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, a l'arribada a l'estudi de TV3 per celebrar el debat electoral del 14-F el 9 de febrer del 2021

Salvador Illa va refusar fer-se una PCR abans del debat electoral a TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, va refusar fer-se una PCR o un test d’antígens previ al debat electoral celebrat i emès per TV3, segons informa Nació Digital.

A tall de resposta, l’exministre de Sanitat s’ha mostrat ferm en l’al·legació que, si bé la resta de candidats es van sotmetre al test, ell simplement ha seguit els protocols, els quals “no ho aconsellaven”, tot considerant-ho innecessari.

En aquest sentit, Illa ha aprofitat la seva participació en el New Economy International Forumper esclarir que es fa les proves PCR quan els protocols pertinents ho indiquen, i aquest no era un dels casos.

De fet, ha assegurat que “al plató es complien totes les mesures higièniques necessàries, com la distància de seguretat entre els participants i l’ús de mascaretes en tot moment excepte durant el debat”.

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha aprofitat per a reforçar la postura del candidat socialista a través de les xarxes:

Tanmateix, i malgrat els arguments, la decisió li ha suposat les crítiques d’alguns dels seus contrincants (entre els quals figuren la Laura Borràs i l’Alejandro Fernàndez), que li han retret en diversos mitjans la seva actitud, especialment tenint en compte el seu anterior càrrec com a ministre de Sanitat, així com la seva falta d’”exemplaritat”.

tracking