SEGRE
Els nens i nens de l'equip, preparats per dinar.

Diversió a l'aire lliure i en grup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip Escoleta d’Hoquei Patins d’Alpicat va ser el guanyador del Participa-hi i Guanya de Cercle El meu equip, en què durant la primavera passada els nostres concursants ens van presentar els seus equips d’esport base (fins als 18 anys). Com si fos una miniconcentració de pretemporada abans de començar el nou curs esportiu, els guanyadors d’aquest equip mixt, integrat per nens i nenes de sis anys, van poder gaudir el cap de setmana passat del seu merescut premi: un dia a La Manreana, una masia situada a prop de Juneda habilitada com a granja escola, visitant a més el centre de recuperació de fauna de Vimferri.

En aquestes instal·lacions, s’acullen animals de diferents centres de recuperació de fauna de Catalunya que no poden reintegrar-se al medi natural per lesions o perquè ja han crescut en captivitat. Aprofitant que el centre cuida aquests exemplars, els nens poden conèixer-los de prop. Així, els petits, al costat dels seus pares i acompanyants, van gaudir d’una visita guiada en la qual van poder veure emús, estruços,

fures, óssos rentadors i gats mesquers, també van aprendre els seus costums, com mengen, com viuen, etc. A part, van poder atansar-se més als animals domèstics de la granja: ovelles, cabres, vaques, gallines i fins i tot als cavalls, que es van deixar acariciar per tothom.

A continuació, van dinar plegats i van poder passar una bona estona practicant jocs a l’aire lliure a les instal·lacions de la granja escola.

L’equip, que va començar l’any passat a jugar a hoquei, passarà aquest curs a la categoria prebenjamina iniciació B de l’Hoquei Club Alpicat, que compta amb dotze anys d’història.

Després de dinar, els nens van jugar tota la tarda a l'aire lliure.

Diversió a l'aire lliure i en grup

Escoltant les explicacions del guia al centre de recuperació de Fauna de Vimferri.

Diversió a l'aire lliure i en grup

Els nens van disfrutar atansant-se als animals, sobretot als cavalls.

Diversió a l'aire lliure i en grup

tracking