SEGRE

Fam de futbol

Torres de Segre torna a disfrutar d’aquest esport després de tres anys sense equip propi

La plantilla al complet, el dia de la presentació.

Fam de futbolQuim Estadella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol ha tornat a la localitat de Torres de Segre amb un equip jove i carregat d’il·lusió des dels jugadors fins a la junta directiva. Marcos Gramun (president), Gerard Pau (tresorer), Dani Carreres (secretari) i Jordi Masip (vocal) són els principals impulsors d’aquest projecte, que ha comptat amb el suport de l’ajuntament, encapçalat per l’alcalde, Juan Carlos Miró, i el regidor d’Esports Joan Companys.

“Quan ens vam decidir, faltava un mes per començar la competició”, explica Marcos, “era necessari modificar els estatuts de l’antic club, que feia tres anys que no tenia activitat, buscar ajuts econòmics, socis, entrenador, materials, etcètera. En aquest sentit vull agrair l’ajuda del consistori, que ens va subvencionar per poder pagar les fitxes dels jugadors i altres materials i a l’empresari Xavi Font, que va finançar l’equipament, a més d’altres patrocinadors i anunciants”.

L’equip va debutar, després d’una pretemporada molt curta, fa quinze dies a Quarta Catalana i va empatar a zero a casa contra el Pardinyes i el cap de setmana passat va guanyar al camp del Ribera d’Ondara 1- 3. “És un dels equips més joves d’aquesta categoria i la majoria dels jugadors procedeixen del futbol sala, de manera que té molt mèrit”, explica el Marc. “S’ho prenen amb moltes ganes, han format un gran grup d’amics, i compten amb un bon entrenador, Benet Cardona, amb experiència, meticulós i disciplinat. “Vull agrair a tota la localitat, col·laboradors, socis, per la gran rebuda i les ganes que tenen de futbol.”

Les pubilles van fer el servei d'honor del primer partit de Lliga.

Fam de futbol

La gent de Torres va omplir el camp municipal, després de tres anys sense futbol.

Fam de futbol

En Bep de la faria, aficionat lleial de tots els equips que ha tingut Torres, als quals ha ajudat fent el que fes falta.

Fam de futbolQuim Estadella

tracking